Informasjon om cookies (informasjonskapsler)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på datamaskinen eller i nettleseren din når du besøker bestemte nettsteder. På vår hjemmeside bruker vi for tiden ikke informasjonskapsler for å forbedre nettstedets funksjonalitet og gi deg en bedre brukeropplevelse. Vi bruker for tiden ikke også informasjonskapsler for å få analytisk informasjon om bruken av tjenesten, for å lagre bestemte innstillinger, og å lede relevant markedsføring til deg.

Du kan kontrollere hvordan informasjonskapsler lagres på enheten. For å gjøre dette, må du endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. For eksempel kan du velge å blokkere informasjonskapsler eller sette opp for å slette dem når du lukker nettleseren.

Nedenfor kan du lese mer om informasjonskapslene som er funnet på vår nettside og hva de brukes til:

Funksjonalitet

Vi har for tiden ingen cookies i bruk på våres sider. 

 

Personvernserklæring

Soundrecords.no tar ikke, uten videre vare på noen form for personlige opplysninger. Ved å bruke vårt elektroniske utfyllingsskjema, sendes en mail til oss. E-mail adresse og innhold i sendte mail vil bli lagret på våre mailservere.

Om det er ønskelig kan mail slettes fra vår mailserver. 

Hva bruker vi innsalmet informasjon til?

Innsendt informasjon via eletkroninsk  skjema på usignert siden blir brukt for å vurdere om et eventuelt samarbeid skal opprettes. Vi deler ikke informasjonen med noen utenforstående og all innsendt informasjon blir kun brukt internt og for å kontakte innsender.